Comunicat de presa

Noul SUV Peugeot 3008

Niciodataun SUV nu a ajuns atat de departe!

unnamed

  • Auto Tivoli Focsani vainvita in showroom-ul din CaleaMunteniei nr. 11sadescoperitiNoul Peugeot 3008, SUV-ul cu tehnologieavansată.
  • Apariţianoului PEUGEOT 3008 însegmentul C-SUV.

 

Noul PEUGEOT 3008 SUV nu estedoar o apariţieatractivă, ci şi un concept bine gândit, cu performanţeşicaracteristiciînlinie cu celemaibunerealizări din acest segment, un autovehicul la înălţimeareputaţieimărcii.

 

Modelulmultașteptatia cu asaltsegmentul C-SUV, o clasăînplinăexpansiune la nivel global șiacceptăprovocareavenită din parteaclienţilorexigenţi, încăutare de senzaţiinoişiexperienţediferite. Princaracterulspectaculos al noului PEUGEOT i-Cockpit® de ultimăgeneraţie, designul de o calitateexcepţională, eficienţaarhitecturalăoptimizatăsauechipamentulsău high-tech, noul PEUGEOT 3008 SUV urmăreştesă-şiafirme de la începutpoziţia de jucător important peacest segment de piaţă. Modelul 3008 reprezintăemblemanoii game de SUV-uri Peugeot.

 

Un design interior care îţitaierespiraţia

La intrareaînnoul PEUGEOT 3008 SUV aveţisentimentulcăpătrundeţiîntr-o lumesurprinzătoare, originală, de o calitateomniprezentă. Spectaculosşiavangardist, postul de conducerevăatrageimediatatenţia. Acestansamblucoerentşiextrem de tehnologiceste i-Cockpit-ul® PEUGEOT de ultimăgeneraţie, un concept inovator care face istorieînlumea cockpit-urilor auto. Aici, totul pare a fi conceputpentru a serviplăcereaşiatenţiaconducătorului auto, într-o segment de nişă cu uncaracter high-tech pronunţat.

 

Design exterior inspirat

Designul interior al noului PEUGEOT 3008 esteunicpeacest segment de piaţă. Stilulestedeosebit de reuşitşibogat, iartehnologiaintegrată la bordpromitefoartemult. Aceeaşiimpresie se continuăşi la exterior. La prima vedere, noul PEUGEOT 3008 esteprovocatorşisurprindeprintăriasa de caracter. Efectulesteputernic, limpedeşiincontestabil: avem de-a face cu un SUV.

 

Noul PEUGEOT 3008 aadoptattoatecaracteristicileacestui tip de siluetă:

– Grilăfrontalăverticală;

– Capotăplană;

– Elemente de protecţie (accesorii ale barelor, pasajelelargi ale roţilor, protecţie la bazaportierelor);

– Roţi late;

– Garda la sol înaltă;

– Bare de plafonfinisate.

 

O gamă de motoareputernicşieconomice

Fie învariantapebenzinăsaucea diesel, noul PEUGEOT 3008 SUV beneficiază, în Europa, de motoarele din gama Euro 6.1, motoareputernice… şitotuşi cu un consum ultra-scăzut.De acum, toateversiunilepebenzinăsunt Best-in-Class încategorialor! Motorizarea 1.2 l PureTech 130 S&S afişeazăemisiiîncepând cu 115 g CO2/km, întimpcemotorul 1.6 l THP 165 S&S cu cutie de vitezeînşasetrepteemitedoar 129 g CO2/km. Înaceastăgamăexistăpatrumotorizări:

– 1.2 l PureTech 130 S&S 6SMT, cutie de vitezemanuală cu 6 trepte, înversiunile standard şicea cu consumfoartescăzut;

– 1.2 l PureTech 130 S&S, cutie de viteze cu 6 trepte;

– 1.6 l THP 165 S&S, cutie de viteze cu 6 trepte.

 

Încazulmotoarelor diesel, tehnologiaBlueHDimenţineemisiileîntre 100 si 121 g CO2/km la 100, 120 şi 150 CP. Motorizările 1.6 BlueHDişi 2.0L BlueHDisunt de asemeneaprintrecelemaibune de pepiaţă.

– 1.6 l BlueHDi 100 S&S BVM51.6L BlueHDi 120 S&S 6SMT, cutie de vitezemanuală cu 6 trepte, înversiunile standard şicea cu consumfoartescăzut;

–  1.6 l BlueHDi 120 S&S, cutie de viteze cu 6 trepte;

– 2.0 l BlueHDi 150 S&S 6SMT, cutie de vitezemanuală cu 6 trepte;

– 2.0 l BlueHDi 180 S&S, cutie de viteze cu 6 trepte.

 

O experienţătriumfătoare la volansusţinutade sisteme de asistenţăînconducere

Conducereaautovehicululuieste o plăcere, sentiment amplificat de volanul compact, şiconducătorul auto poateprofita la maximum de calităţiledinamice ale acestui SUV, în special datorităsprijinuluioferit de numeroaselesisteme de asistenţădisponibile. Sistemele ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) de ultimăgeneraţieminimizeazăoricepericolgraţieunui arsenal de sisteme de siguranţă:

– Frânare de urgenţă (Active Safety Brake) şiavertizareîncaz de coliziune (Distance Alert);

– Avertizarepentrubanda de plecare (Active lane departure warning);

– Sistemul de avertizare al conducătorului auto (Driver Attention Warning);

– Sistemuladaptativpentrufazalungă (Automatic adaptive headlamp main beam);

– Sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie cu funcţiaRecomandări (Speed Limit recognition and recommendation);

– Autopilotul (Adaptive Cruise Control) cu funcţia Stop (la cutiile de viteză automate);

– Sistemul de monitorizare a punctului mort (Active Blind-spot Monitoring).

 

Conectivitatepermanentă

Noul PEUGEOT 3008, asemeneaproprietaruluisău, esteîn pas cu moda. Astfel, acestasatisfacenevoia de a rămâneconectat la volanşi de a naviga calm şiliniştit, graţieunorsistemeprecum Mirror Screen, încărcareinductivă a smartphone-ului (pentruaparatelecompatibile cu standardul Qi) şisistemul de navigaţie 3D (cu conectare).

 

 

Made in France

Noul PEUGEOT 3008 estefabricat la uzinele din Sochaux, iarfabricilefrancezeTrémeryşiDouvrinfurnizeazămotorizarea. Prinurmare, încă din start autovehicululpoartămarcaOrigine France Garantie.

 

 

 

 

 


oferta-freon-jpg