SC AUTO AISS  SRL este o firma care activeza de peste 11 ani in domeniul auto si anume : comert auto,  servicii de reparatii, intretinere, caroserie si vopsitorie auto . Activitatea se desfasoara in Focsani, Calea Munteniei nr 11,  firma  avand un rol important  pe domeniul vizat, fiind reparator autorizat al marcii OPEL . Dotat cu cele mai noi si moderne utilaje, echipamente si instalatii, departamentul service, in continua perfectionare, ofera clientilor toata gama de testari si reparatii : mecanice, electrice, diagnosticare, testare motor, etc…..

SC AUTO AISS SRL  pune la dispozitia clientilor toata gama de piese de schimb si accesorii originale, fiind in masura sa asigure livrarea imediata .

Intreg personalul este acreditat de catre producator . Instruirea permanenta si periodica a angajatilor da garantia calitatii tuturor serviciilor departamentului service .

Departamentul de tinichigerie-caroserie poate satisface cele mai exigente cerinte prin materialele de cea mai buna calitate si prin cei mai buni profesionisti in domeniu . Firma are incheiate contracte cu majoritatea societatilor de asigurari .

Va asteptam cu drag in service-ul nostru pentru a va convinge de calitatea produselor si serviciilor oferite !